Nacht van Bart is geannuleerd! Loop jij in september mee met de Dam tot Damloop

24-03-2020 | 14:02

Beste deelnemers,

Als organisatie van Nacht van Bart waren we druk bezig om weer een gave Nacht van Bart voor iedereen te organiseren. Door de ontwikkelingen van het Coronavirus hebben we nu helaas moeten besluiten om de Nacht van Bart voor dit jaar te annuleren.

Om de Nacht van Bart dit jaar niet helemaal voorbij te laten gaan hebben we speciaal voor jullie tickets voor de Dam tot Damloop. Deze run wordt in het weekend van 19 en 20 september gehouden. Graag willen we jullie uitnodigen om samen met ons op deze dag toch voor de genezing van nierpatiënten te rennen.

Op zaterdag 19 september kun je meelopen met het alternatief op de Nacht van Bart, de Damloop by Night. Deze run is 5 Engelse mijl oftewel 8 km en de start is tussen 19:10 en 21:05. Onderweg kom je DJ’s, bandjes en spectaculaire lichtshows tegen. Een geweldige nightrun met de start en finish in Zaandam.

Op zondag 20 september kun je tijdens de Damloop de 10 Engelse mijl oftewel 16km rennen. Je start dan in het vak van de goede doelen. Deze start in de ochtend na de wedstrijdlopers. Het parcours gaat van dan Amsterdam, via de IJ-tunnel, naar de finish in Zaandam. Het is elk jaar weer een geweldige belevenis om deze route te lopen.

Tijdens beide dagen van de Damloop maken we er een feest van. Je krijgt van ons een running shirt als je meer dan €150,- op hebt gehaald en nadat je gefinisht bent kun je jouw prestatie met je medaille vieren in het VIP-dorp. De Nierstichting heeft daar een tent waar we samen kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Om jouw ticket kosteloos om te zetten moeten we uiterlijk zondag 29 maart weten of je met ons mee wil rennen met de Damloop. Geef jezelf nu ook op door een email te sturen aan info@nachtvanbart.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, telefoonnummer en welke afstand je wil lopen.

Met sportieve groet,

Team Nacht van Bart

Ps. Wil je niet meedoen aan de Damloop? Annuleer of verzet dan jouw ticket naar de editie van Nacht van Bart in 2021. Bij annulering zal de organisatie van Nacht van Bart jouw ticket terugstorten. Indien jouw telefoonnummer bij ons bekend is nemen we in de komende dagen ook persoonlijk contact met je op.